Secret Santa #5 - Pandemic Edition


Cine s-ar fi gândit că vom ajunge până aici? 

Acum 5 ani, împreună cu Alex de la Pierduți în Literatură ne-am gândit să dăm startul unui proiect între câțiva bloggeri de carte din România, un oarecare schimb de cadouri, în perioada Crăciunului. Anul 2020 nu a fost atât de blând cu noi și, după ceva discuții, am ales să anulăm - sau, cel puțin, să amânăm - proiectul pentru Crăciunul din 2020. Ne-am hotărât să îl organizăm în februarie 2021 și, pentru că tot nu l-am făcut la Crăciun & pentru că este și o ediție aniversară, ne-am gândit să punem un mic twist și să nu facem neapărat cadouri crăciunistice, cum făceam de obicei. Am vrut să ne lăsăm imaginația liberă și să facem cadouri diferite sau după o anumită temă.

Anul acesta m-am aflat la butoane 

A se citi: am știut cine cui face cadourile și a fost stricată un pic surpriza. Deși nu pot spune că îmi pare rău. E și o anumită notă de distracție în asta. De asemenea, s-a întâmplat în așa fel încât eu și Sándor a trebuit să ne facem cadouri unul altuia și asta a făcut mai interesantă perioada de căutare a cadoului potrivit. În câteva cuvinte și poze, am să vă arăt ce am primit de la omul ăsta minunat și dacă doriți să vedeți ce am dat eu lui, vă invit să aruncați un ochi aici. De asemenea, în josul paginii veți găsi o listă cu toți participanții și link-uri către articolele lor despre Secret Santa #5 - Pandemic Edition.


Nu știu cum sunteți voi, dar pentru mine modul în care e împachetat un cadou contează mult. Nu că lucrurile ar avea o valoare mai mică dacă ar fi împachetate într-un mod mai puțin profi, dar alta e satisfacție când fiecare lucrușor din cadou este împachetat cu multă migală. Și, bineînțeles, nu am fost dezamăgit în cazul de față.


Am vrut să încep cu ceea ce era, în mod evident, un semn de carte. Și anul trecut am primit un semn de carte de la legami, în același stil cu acesta, și mi-a plăcut enorm. Vă puteți imagina bucuria când l-am văzut pe acesta, și încă în ce schemă de culori. Iar al doilea lucru despachetat a fost un ceai de la cărturești, o aromă pe care nu am mai încercat-o. Dar până acum tot ce am băut din gama lor de ceaiuri a fost genial, deci așteptările sunt mari și de la acesta.


Am continuat cu elementul - aș spune preferat, dar rezerv acest titlu pentru o parte a cadoului despre care voi scrie imediat - care îmi place mult de tot. Nu știu cât de evident a fost aspectul ăsta prin postările mele de aici de pe blog, dar iubesc cănile. Am deja o oarece colecție de căni și sunt înnebunit după ele. Iar cana de la Sándor este superbă. Mi-a adus aminte așa fain de copilărie și de un desen animat pe care-l iubesc. Și carnetul are un aesthetic tare fain. Încă nu m-am gândit la ce o să îl folosesc, dar o să își găsească cu siguranță o întrebuințare în viitorul apropiat.


Cât am încercat să îmi dau seama ce ar putea fi acest pachet! Era ceva de mărime medie și simțeam că e moale, dar nu mi-ar fi trecut prin cap că este un tote bag. Și ce tote bag! Nu mă pot numi un iubitor al picturii în adevăratul sens al cuvântului. Nu cunosc multe din această artă, dar Claude Monet este unul dintre pictorii mei preferați și pictura Impresie. Răsărit de soare îmi place la nebunie. Acesta este articolul preferat din întreg cadoul!


Nu în ultimul rând, cartea. La pièce de résistance. Nu mă așteptam deloc la această carte, dar mă bucur enorm că Sándor s-a gândit la ea. Am avut de câteva ori tendința de a o cumpăra, dar din oarecare motive, nu am făcut-o niciodată. Acum, că o am în mâini, abia aștept să ajung la ea. Până atunci, probabil că o să mă holbez mult la ea pe raft, pentru că arată superb, are o gamă de culori genială.


Am zis să rezerv un paragraf special doar pentru citatul acesta ce l-am găsit în carte, pentru că a fost o coincidență tare faină. În primul rând, e un citat atât de frumos. În al doilea rând, același citat l-am folosit și eu în cadoul pentru Sándor. Mi s-a părut tare faină chestia asta.


Pentru final, o poză cu toate lucrușoarele la un loc. E un cadou deosebit, de care m-am bucurat enorm și mă bucur mult că, în ciuda situației, am reușit să organizăm totuși acest mic schimb de cadouri. Sper că ați citit cu plăcere aceste rânduri și vă invit, dacă doriți, să aruncați un ochi și pe blogurile celorlalți oameni frumoși care au luat parte la acest Secret Santa! 

Dacă doriți să vedeți ce cadouri au primit și ceilalți bloggeri din proiect, puteți accesa linkurile de mai jos:

Comentarii

  1. Ce geniaaal e cadoul! Toate ți se potrivesc!! Și acel tote bag, ouauu😍
    Felicitări pentru încă o ediție reușită! ❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, Sándor le-a ales pe toate pe sprânceană! Tote bag-ul e și elementul meu preferat și mă folosesc de el cu mare drag!
      Vă mulțumim vouă pentru implicare!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

S-ar putea să îți placă și:

Provocare de lectură || ianuarie-iulie 2018

Planuri pentru 2018