2 ani de Books vs Reality


Pe 2 septembrie blogul meu a împlinit 2 ani și eu am uitat complet de asta, mi-am amintit mai târziu. Dar bine că totuși e septembrie încă.


Dacă în anul trecut am avut și pauze de la blog, anul ăsta am fost full time, chiar dacă în unele luni am scris mai mult ca în altele, dar am fost cât de cât constant și mai implicat oricum. Am început chiar în ianuarie colaborarea cu cei de la Corint, apoi în primăvară și cu Nemira și merge atât de fain chestie, sunt niște oameni cu care poți lucra atât de fain. Am mai trecut printr-un secret santa cu bloggerii care a decurs fain tare și el, am citit mai mult, am descoperit cărți preferate acum, am recenzat mare parte din ele și astfel mi-am pus părerea aici și automat în lume. Am făcut o tooonă de chestii pe-aici pe care nu mai stau să le menționez, a fost într-adevăr un an plin și... s-a terminat. Sunt gata pentru următorul an plin de surprize, de primul meu târg de carte (cu cine mă văd la FILIT?) și de multe alte chestii la care nici nu mă pot gândi acum. Mulțumesc muult de tot pentru susținerea voastră, contează enorm de mult să văd aprecierea, comentariile, părerile, îmi place când se pornesc discuții (mai ales cele contradictorii cu privire la cărți).

Și acum, ca o mică apreciere, vreau să dau o carte, citită de mine aproximativ recent și care mi-a plăcut suuper mult (hint: nu e literatură americană/britanică, nici română), unuia dintre voi, dar nu o să mai zic nicăieri de „concursul” ăsta, ci îl las să fie descoperit doar de cei ce citesc articolul. Ca să ajungă la voi cartea, spuneți-mi în comentarii ce vă place la munca pe care o fac, ce lucruri sunt mai bune decât au fost. Sau ce nu vă place, ce nu mai fac și ați vrea să fac, idei de articole, orice. Las la libera voastră imaginație. O să aleg random persoana, așa că aveți dreptul la sinceritate în secțiunea de comentarii (ca întotdeauna de altfel). 

Mulțumesc încă odată pentru că ați fost și sunteți aici, în călătoria mea cu blogul ăsta, sunteți cei mai tari!

Comentarii

  1. LA MULȚI, MULȚI ANI, ONIII! ♥
    Ce-mi place la blog? Hmm, în ultimul an se vede calitatea postărilor, de al edit, până la informație. Îmi place cum scrii, cum te exprimi! Îmi place să te citesc! ♥

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulți ani!
    Îmi place că te implici în comunitate și că încerci constant să devii mai bun. Ah, și mi se pare că ești foarte autentic :)
    Felicitări pentru ceea ce ai construit până acum și mult succes în continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai idee cât mă bucur să citesc cuvintele tale!! Mulțumesc enorm și mulțumesc pentru susținere!

      Ștergere
  3. Vin și eu aici după două luni, deși nu regret. LA MULȚI ANI! TU ȘI BLOGUL TĂU SUNTEȚI GENIALI! <3
    Ce îmi place la blog? TOTUL. Că te implici în a scrie, că depui efort și pentru poze, că postezi constant.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

S-ar putea să îți placă și:

1 an de blog

Secret Santa - Blogger Edition #2