S-a dus și martie 2018

Wrap Up #5

S-a terminat și luna asta la fel de repede, parcă ieri scriam wrap up-ul pentru luna februarie. Totuși, nu îmi pare rău în totalitate că s-a terminat. A fost o lună bogată și săracă, totodată, depinde din ce perspectivă o privești. Totuși, din câteva puncte de vedere a fost foarte bună, așa că hai să vorbim despre aspectele pozitive ale lunii martie.

În luna martie am citit un total de 6 cărți, lucru de care sunt destul de mândru, pentru că de obicei nu reușesc să citesc atât de mult, mai ales că nu am avut vacanță deloc, nici zile libere. 
Astfel, am început luna cu încă o carte motivațională creștină, Povestea lui Dumnezeu, povestea ta, semnată tot de Max Lucado care nu a fost la fel de interesantă ca cea de luna trecută, dar mi-a plăcut oricum.



Apoi, am citit o minunăție de carte pe care, fără glumă, ar trebui să o citească mulți, mulți oameni. Este vorba de Ultima cină cu Leonardo. Anula de Cornel George Popa. M-a lăsat efectiv fără cuvinte și încă sunt uimit de complexitatea și frumusețea ei. Găsiți mai multe în recenzia pe care i-am făcut-o.

Am citit doar cărți minunate în martie, una după alta. Cum să oprești timpul de Matt Haig m-a surprins plăcut și s-a ridicat mai sus decât mă așteptam, lucru ce mă bucură enorm. Dacă nu ați citit-o încă, ar cam fi timpul! Ca să fiți pe deplin convinși, citiți și recenzia pe care am scris-o!

Ok, sunt conștient că se putea mai mult în cartea asta (inclusiv ceva mai multe pagini), dar să spună cineva că coperta ei nu este una dintre cele mai frumoase dintre toate câte le-ați văzut. Rebelul nisipurilor de Alwyn Hamilton mi-a adus cu drag aminte de romanele lui Karl May pe care le citeam în copilărie și m-a introdus într-un univers cu totul magic, despre care am vorbit mai pe larg aici.

Al doilea volum dintr-o serie pe care deja o pot numi una dintre preferatele mele, Zorii din Alexanderplatz de Fabio Geda și Marco Magnone mi-a plăcut muult mai mult decât primul volum și dacă la fiecare volum se îmbunătățesc lucrurile așa, o să ajung să dau vreo 50 de stele ultimului dintre ele. Recenzia o găsiți aici.

Dacă ar fi să fac un top al acestor 6 cărți, asta s-ar afla probabil pe ultimul loc. Creată din clișee, îmbinată cu clișee și glazurată cu alte clișee, Regina Roșie de Victoria Aveyard a primit totuși și ea 5 steluțe pe Goodreads. Asta doar pentru ideea cărții în sine, care mi s-a părut genială, plus întorsăturile de acțiune. Sunt curios cum mi se vor părea restul volumelor. Recenzia aici.

Și astea sunt cărțile citite în martie! Știu, e târziu, dar am vrut să fie câte un wrap up pentru fiecare lună scris aici pe blog. Sper că ați descoperit ceva lecturi noi! Numai bine!

Comentarii

  1. Multe cărți interesante aici. Vreau și eu să citesc romanul acesta al lui Matt Haig. Mă bucur că și ție ți-a plăcut „Regina roșie”! Lectură plăcută și succes în continuare!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

S-ar putea să îți placă și:

Lansare „Jurnal”, volum 2 - Ion Rațiu